Flexibla studier med stort eget ansvar

GYMVUX GYMNASIALUTBILDNING FÖR VUXNA

Välj mellan ett 50-tal kurser eller flera yrkesprogram. Utbildningen är öppen för dig som är 20 år och har kunskaper motsvarande grundskolan och behöver komplettera din utbildning. Du kan läsa enstaka ämnen eller ett helt program. Välj bland vårt utbud av kurser. Du kan själv sätta ihop din studie­plan eller få hjälp, råd och stöd av studie- och yrkesvägledarna att forma den utbildning som passar dina behov, förutsättningar och framtidsplaner.

Det är kostnadsfritt för dig att studera på KCM, men du betalar alla läromedel själv.

ANSÖKAN

 

Ansökan och upprättande av studieplan oavsett vad eller hur du vill studera gör du via kontakt med Studievägledare Conny Gustafsson 0433-722 51 eller conny.gustavsson@markaryd.se. Oftast innebär det ett personligt planeringsbesök inför studierna.

GYMVUX_citat2

”Jag sökte till KCM för att skaffa mig kraftfulla kunskaper som bidrar till min vidare professionella utveckling. Lärarna på KCM är en av de bästa resurserna som KCM har. Undervisningen ligger på en hög nivå. Skolan erbjuder eleverna en stimulerande, trygg, trivsam, hälsosam och säker miljö. Stämningen på KCM är helt fantastisk!!”
GABRIELLA ILIC, VUXENUTBILDNING

GYMVUX_citat1

”Jag sökte till KCM för jag behövde komplettera mina betyg. Det är en trevlig stämning på skolan. Vi har duktiga och hjälpsamma lärare. Jag rekommenderar KCM för att det är en liten skola och lärarna har tid och alla känner varandra.”AFRAH HLEIL, VUXENUTBILDNING


CONNY_bild2
FRÅGOR ELLER FUNDERINGAR

Vad gäller för att studera som vuxen?
Kontakta Conny Gustavsson, tel 0433-722 51, conny.gustavsson@markaryd.se