ELEVHEMMET

Att bo på elevhem innebär att det finns goda möjligheter att träffa nya vänner. Du har kompisarna nära dig och kan plugga, sporta och ta det lugnt tillsammans. Många får nya vänner för livet! 

 

ALLTID EGET RUM

 

Vårt elevhem ligger i ett naturskönt område i anslutning till KCMt. Elevhemmet består av enkelrum, samtliga med kylskåp, spis och vask. Dusch, bastu, solarium och tvättstuga finns det gemensam tillgång till. Lakan, handdukar och matporslin/bestick har du själv med dig. Hyreskostnaden är 1 800 kr/månad och betalas nio månader per år (september – maj). Möjlighet finns att äta frukost mellan 7.00-8.00 i den intilliggande trevliga matsalen för 30 kr/dag. Skollunch bekostas av respektive hemkommun.

MYCKET MER ÄN BARA SKOLA

Goda möjligheter finns till fritidsaktiviteter med äventyrs­bad, bowling och gym inom skolans område och till friluftsliv i den vackra, angränsande naturen, t.ex. till kanoting och fiske i ett rikt sjösystem.

Resor arrangeras till olika evenemang t.ex. ishockey, fotboll, motormässor, konserter – eleverna är med och bestämmer resmålen. För idrottsintresserade finns många möjligheter till föreningsverksamhet. Elevhemmet har naturligtvis bredbandsuppkoppling.

DOKUMENT FÖR UTHYRNING AV ELEVRUM

Överenskommelse elev
Information elevhem

 Elevhem-1-2015-860x328


ELEVHEMMET_bild2

FÖRESTÅNDARE FÖR ELEVHEMMET ÄR:

Mikael Strandberg
mikael.strandberg@markaryd.se
Tel: 070-542 64 30